Bewegend presenteren

Alles wat beweegt, trekt aandacht. Turn2Motion weet als geen ander wat de impact is van een bewegende presentatie. T2M ontwikkelt, bouwt en plaatst namelijk custom made draaiplateaus. Uiteraard behoren ook de meer standaard modellen draaischijven tot het assortiment.

Van een draaiend podium voor een sprekersevent of dancefestival, de spectaculaire presentatie van een nieuwe bolide of bijzonder kunstobject tot geavanceerde 360 graden studiofotografie… Turn2Motion denkt in mogelijkheden!

Ja, graag!

Draaiplateaus

Turn2Motion is specialist in het ontwikkelen en produceren van bewegende presentaties. Onder het motto: “u vraagt, wij draaien” realiseert Turn2Motion dan ook de meest uiteenlopende wensen van opdrachtgevers. Naast dit klantspecifieke maatwerk, verkoopt T2M de volgende standaardmodellen draaiplateaus:

Type XS
Diameter: 33 – 40 cm
Draagvermogen: max 100 kg

Type S
Diameter: 1 – 2 mtr
Draagvermogen: 240 – 360 kg

Type M
Diameter: 1,5 – 3 mtr
Draagvermogen: 500 – 1500 kg

Type L
Diameter: 2,5 – 4 mtr
Draagvermogen: 1500 – 2500 kg

Type XL
Diameter: 4 – 6 mtr
Draagvermogen: 4000 – 5000 kg

Type XXL
Diameter: 8 mtr
Draagvermogen: 7500 kg

Auto-draaiframe
Draagvermogen: 1500 kg

Bel of mail gerust voor meer technische specificaties.

Vraag informatie aan

360 Fotografie

Met ons 360 draaiplateau maakt u binnen no-time de beste foto’s van uw product. Met het plateau kunt u het product van alle kanten fotograferen, zonder dat u de camera hoeft te verplaatsen. Het plateau heeft een timefunctie, zodat het na enkele seconden weer doordraait voor de volgende foto. Zo heeft u altijd de mooiste stills met een consistente achtergrond. Wilt u eenvoudig foto’s maken voor uw webshop of van de producten in uw fysieke winkel? Neem dan contact met ons op voor de juiste maatvoering en een vrijblijvende offerte.

Neem contact op

Nothing happensuntil something moves.

Mens & Missie

Man met een missie
Ondernemer Ernst Verhoef is de drijvende kracht achter Turn2Motion. Tientallen jaren ervaring in de machinebouw en evenementenbranche, vormen een solide basis voor zijn expertise in het ontwerpen, bouwen en verkopen van draaiplateaus.

Het leveren van ‘klantspecifiek maatwerk’ is voor Ernst niet zomaar een kreet. Het is zijn ondernemersmissie. Pro-actief meedenken en creatief lef hebben. Daar draait het om bij Turn2Motion! Als specialist op het gebied van bewegend presenteren, is hij dan ook een vertrouwd gezicht in de wereld van standbouw, festivals en audiovisuele bedrijven.

Betrokken en betrouwbaar
Ernst is zeer nauw betrokken bij ieder project. En daardoor regelmatig te vinden op de werkvloer tijdens de productie. Maar ook bij de opbouw van draaiplateaus is hij niet te beroerd om zelf de handen uit de mouwen te steken.
Hij hecht groot belang aan een persoonlijke benadering, flexibiliteit, service, kwaliteit en veiligheid. Opdrachtgevers kunnen er op vertrouwen dat Turn2Motion alles in het werk stelt om deze aspecten bij iedere opdracht te waarborgen. Ernst is pas tevreden als de klant dat is.