Turn2Motion

Een draaiend podium om een spreker maximaal zichtbaar te maken, een nieuw automodel dat draaiend gepresenteerd wordt of een levensgrote demonstratie van een tractorwiel. Beweging trekt de aandacht, stilstand is achteruitgang. Voor het creëren van maximale attentiewaarde zijn onze draaiplateaus hét antwoord!

Wilt u persoonlijk advies over een draaiplateau op maat?

Ja, graag!

Onze klanten

Onze draaiplateaus zijn veelzijdig, net zoals onze klanten. Wij leveren onze draaiplateaus veelal aan de evenementenbranche, autoshowrooms, film- en fotografie studio’s, mediaproducenten, theaters en aan webshops die zelf 360 graden foto’s van hun product willen maken. Zij kopen of huren onze op maat ontwikkelde draaiplateaus.

Vraag informatie aan

360 Fotografie

Met ons 360 draaiplateau maakt u binnen no-time de beste foto’s van uw product. Met het plateau kunt u het product van alle kanten fotograferen, zonder dat u de camera hoeft te verplaatsen. Het plateau heeft een timefunctie, zodat het na enkele seconden weer doordraait voor de volgende foto. Zo heeft u altijd de mooiste stills met een consistente achtergrond. Wilt u eenvoudig foto’s maken voor uw webshop of van de producten in uw fysieke winkel? Neem dan contact met ons op voor de juiste maatvoering en een vrijblijvende offerte.

Neem contact op

Nothing happensuntil something moves.

Het verhaal vanTurn2Motion

De ondernemer achter Turn2Motion is Ernst Verhoef. Met 25 jaar ervaring in de machinebouw zet hij zijn kennis en ervaring in bij het ontwikkelen, verkopen en verhuren van draaiplateaus. Een vertrouwd gezicht in de wereld van standbouw en audiovisuele bedrijven.

Ernst is zeer betrokken bij ieder project en is de uitgewezen adviseur als het aankomt op draaiplateaus. Hij zoekt de materialen voor de plateaus nauwkeurig uit en is pas tevreden als de klant dat is. Tot het uiterste gaan om maximale aandacht te creëren, dat is wat Turn2Motion drijft.