Turn2Motion - beweging in techniek

Bewegend presenteren
Turn2Motion ontwerpt, bouwt, verhuurt en verkoopt bewegende presentatiemiddelen zoals bijvoorbeeld draaiplateaus. T2M richt zich daarbij met name op beurzen en evenementen, reclame, kunst, cultuur en
het midden- en kleinbedrijf.

Maatwerk
Naast de standaardplateaus ontwikkelt en produceert T2M ook maatwerk dat precies voldoet aan de wensen van de opdrachtgever. Denkt u bijvoorbeeld eens aan draaiplateaus voor studiofilm en –fotografie, voor theater en televisie of plateaus die niet alleen een draaiende maar ook een liftende beweging maken en bewegend presenteren op XS of XXL formaat. Zo zijn er talloze en exclusieve toepassingen te bedenken die Turn2Motion speciaal voor u zou kunnen realiseren.
Turn2Motion op YouTube

Machine(de)montage en –verhuizing
Door deze uitgebreide ervaring in het leveren van technisch maatwerk, ontstaat er ook steeds meer vraag naar andere vormen van beweging in techniek. Daarom biedt Turn2Motion u tevens de mogelijkheid tot fullservice (de)montage en verhuizing van machines.

Of het nu gaat om het verhuizen van een bestaande machine van uw oude bedrijfsadres naar een nieuw pand, het transporteren en monteren van een geheel nieuwe machine van fabrikant tot gebruiker of het samenstellen van machines zowel on site als in de werkplaats, T2M beschikt over alle kennis en middelen om het voor u te realiseren.

Uw wens is onze uitdaging
Wilt u uw product of evenement op bijzondere wijze onder de aandacht brengen? Of heeft u machines die wachten op verplaatsing? Dan bent u bij Turn2Motion aan het juiste adres!