Het fundament van Turn2Motion

Van NDW naar T2M
In 2011 heeft Turn2Motion het bedrijfsonderdeel ‘draaiend presenteren’ van de Waalwijkse firma NDW overgenomen. Met deze overname is T2M zich gaan specialiseren in de meest uiteenlopende technische toepassingen van het ‘bewegend presenteren’.

Van draaien naar bewegen
De reden dat het voormalig ‘draaiend presenteren’ van NDW bij Turn2Motion ‘bewegend presenteren’ heet, is dat T2M zich niet alleen richt op het verhuren en verkopen van draaiende presentatiemiddelen maar ook het ontwerp en de bouw van specifiek maatwerk voor u uitvoert. De basis hiervoor ligt in een langdurige en ruime ervaring in zowel de evenementenwereld als de machinebouw.

Van presentatie naar techniek
In combinatie met de reeds bestaande samenwerking tussen Turn2Motion en Verolme Transport, bleek deze brede technische basis een vruchtbare bodem voor uitbreiding van het T2M service- en productaanbod.
Het samensmelten van alle reeds aanwezige kennis en middelen resulteerde erin dat Turn2Motion sinds 2016 naast bewegende presentatiemiddelen ook fullservice (de)montage en verhuizing van machines aanbiedt.

Persoonlijke benadering
Turn2Motion hecht groot belang aan een persoonlijke benadering, flexibiliteit, service, kwaliteit en veiligheid.
U kunt er dan ook op vertrouwen dat T2M alles in het werk stelt om deze aspecten bij iedere opdracht te waarborgen.