Nieuwsarchief T2M 2014
 • Hoofdprijs The Voice op T2M plateau

  19 december 2014

  Ongetwijfeld heeft u in de afgelopen maanden een promotiefilmpje op TV voorbij zien komen met daarin de hoofdprijs voor de winnaar/winnares van The Voice of Holland 2014.

  De witte Mitsubishi ASX is daarin van alle kanten te bekijken… En ja, dat komt natuurlijk omdat deze schitterende SUV ronddraait op een plateau van Turn2Motion.

  Leuk om te weten én een extra reden om vanavond om 20.30 uur voor de buis te gaan zitten, de reclamespot nog eens te zien en te genieten van de grote finale van The Voice!
   

 • Turn2Motion on the move

  17 december 2014

  Dat wij - als specialist in bewegend presenteren - ook
  in de toekomst ‘on the move’ willen blijven, maakt dat wij per 1 januari 2015 ons huidige bedrijfspand aan
  de Gerard Walschapstraat 10 in Sommelsdijk gaan verruilen voor een ruimte die tweemaal zo groot is.

  Door de forse toename van beschikbare vierkante meters, zijn we straks zelfs in staat om onze XXL plateaus indoor op te bouwen voor onder andere testrondes. Ontwikkeling, fabricage, onderhoud en opslag… alles wordt straks gemakkelijker. We kijken
  er naar uit!

  Onze nieuwe bedrijfslocatie is gevestigd op het terrein van Verolme Transport (industrieterrein Oostplaat).
  Het nieuwe post- en bezoekadres is:
  Turn2Motion B.V.
  Huygens 15
  3241 LR Middelharnis

   

 • Feestelijke 25e Expoborrel

  25 november 2014

  Op 19 november jl. vond alweer de 25e Expoborrel plaats in het Evoluon in Eindhoven. Reden genoeg om HET netwerkevent van de expobranche dit keer een feestelijk tintje te geven met taart en champagne.

  Als grondlegger van de Expoborrel werd Rob Harks gevraagd de taart - met daarop de logo's van de organiserende bedrijven - aan te snijden. Turn2Motion was uiteraard ook op deze jubileumborrel van de partij.
  www.expoborrel.nl


  Het van oudsher bekend als als favoriete bestemming voor schoolreisjes is tegenwoordig een hypermodern en multifunctioneel complex dat zeer geschikt is voor de organisatie van evenementen, beurzen, congressen en zelfs popconcerten.
  www.evoluon.com

Overig Nieuws