Nieuwsarchief T2M 2013
 • Utrecht Science Park onthult eerste WorkaWays

  11 november 2013

  Op 31 oktober jl. was het zover… de feestelijke onthulling van de eerste WorkaWay buitenwerk-plekken bij het nieuwe kantoor van Utrecht Science Park. De WorkaWay is door USP omgedoopt tot Science Cube. Deze comfortabele en multi-functionele buitenwerkplekken geven een nieuw perspectief op de omgeving.

  Turn2Motion heeft het mogelijk gemaakt dat de Cubes langzaam draaiend van positie kunnen wisselen zodat de gebruiker bij het werken met laptop of tablet geen last hoeft te ondervinden van zon of wind. Het draaien van de Cubes draagt ook zorg voor een speelse dynamiek in de omgeving.

  T2M projectitem WorkaWay

  Artikel DUB

  Artikel DUIC

  Welldesign.com (expertise)

  Welldesign.com (nieuws)
   

 • T2M weer op Onderwijsbeurs

  26 september 2013

  Turn2Motion staat alweer voor de derde keer met een draaiplateau op de Onderwijsbeurs Zuid-Nederland in Eindhoven.

  In opdracht van Tausch 3D Brand Exposure zorgen we wederom dat de stand van TIO Hogeschool voor Hospitality en Toerisme krachtig en stabiel in beweging is.

  In de nok van de stand wordt op vier grote schermen studie-info getoond die men vanaf  een loungebank langzaam draaiend kan bekijken. De stand heeft tevens een dj die de jonge beursbezoekers met gemak ook dansend op de loungebank weet te krijgen.

   

   

   

   


   

 • Draaiende DJ Koninginnedag

  1 mei 2013

  Ook het team van Turn2Motion kan terugkijken op een geslaagde Koninginnedag! Woensdagmorgen om 03.45 uur was de laatste auto terug op de zaak. Alles is bijzonder soepel en vlot verlopen.

  Speciale dank aan de crew van HVR Show Equipment uit Ravenstein die het ons mogelijk heeft gemaakt om het DJ draaiplateau in de binnenstad van Arnhem zeer snel te kunnen op- en afbouwen.

  T2M heeft voor het tweede jaar op rij een bijdrage mogen leveren aan de Koninklijke feestvreugde door het plaatsen van een 2600 plateau met een diameter van 3 meter, voorzien een zwarte flanellen randafwerking en een omkeerfunctie zodat de DJ op gevarieerde wijze vanuit alle richtingen goed te zien was.